Kjøtt fra utegris på beite
Vi er opptatt av at grisene våre skal ha det bra! Derfor lever de ute fra mai til november. På beite og i det lille skogsområdet vårt får dyra lov til å leve ut sine naturlige instinkter, slik vi mener at alle griser burde få lov til. At grisen har levd et aktivt og godt liv reflekteres i kvaliteten på kjøttet. I tillegg til det de finner på beite spiser grisene høy, rester fra grønnsak- og jordbærproduksjonen vår og litt kraftfor. Kraftforet er alltid soyafritt og enten helt økologisk eller kun bestående av råvarer dyrket i Norge.
Vi har noen stykningsdeler igjen på lager som kan hentes på gården etter avtale:
Entrecôte med ben 220,- per kilo (Nesten utsolgt)
Bog 220,- per kilo
Knoke 100,- per kilo. (Nesten utsolgt)
Skinkestek med svor 200,- per kilo
(Kjøttet er fryst.)




På grunn av noen tidkrevende prosjekter på gården har vi dessverre ikke kapasitet til
å ha utegris i 2025. Vi åpner for forhåndsbestilling fra vinteren 2026.
Fra vinteren 2025 kan du forhåndsbestille kjøtt fra grisene våre ved å sende oss en mail.
Til forhåndsbestilling tilbyr vi hel og halv gris til 185,- per kilo (En halv gris veier ca 40 til 60 kilo) og 225,- per kilo for mindre pakker på 7, 10, 15 og 20 kilo.
I de mindre pakkene pakker vi et variert utvalg av ulike stykningsdeler, blant annet koteletter, nakke, bog, knoke, steik, farse - og selvfølgelig ribbe hvis det er tilgjengelig.
Det er alltid veldig mye pågang for å kjøpe ribbe før jul og ettersom vi har en begrenset mengde ribbe har vi venteliste for de som bestiller mindre pakker enn hel eller halv gris.
Vi forsøker selvfølgelig alltid å møte de ønskene du måtte ha ang. stykningsdeler.